اگر شما هم شغلی در بیرون از خانه داشته باشید یا اهل سفر و گردش باشید، حتما به این فکر افتاده اید که یک پاوربانک مناسب تهیه کنید تا در کنار بهترین کارایی، کیفیت و قیمت مناسبی هم داشته باشد. امروز میخواهیم راهنمای کامل خرید پاوربانک را بطور کامل به شما شرح دهیم.
وقتی برای خرید یک پاوربانک به وبسایت ها یا بازار برای خرید مراجعه میکنید، قطعا با انواع برند ها و همچنین انواع نام ها در کنار پاوربانک ها را مشاهده میکنید و شاید در مرحله اول برای شما کمی گنگ باشد اما وقتی سوالی از مغازه دار یا پشتیبانی وبسایت میپرسید کمی متوجه میشوید که کدام مدل و برند بهتر است.
امروز میخواهیم یکی از کاملترین راهنما های خرید پاوربانک را برای شما بطور کامل شرح دهیم تا وقتی میخواهید اقدام به خرید کنید، بطور کامل آشنایی با انواع اصطلاحات و همچنین گزینه ها داشته باشید.
راهنمای کامل خرید پاوربانک
برای خرید یک پاوربانک مناسب و کاربردی موارد بسیاری را باید مدنظر داشته باشید مانند ظرفیت یک پاوربانک، برند، ابعاد و پشتیبانی از فست شارژ تا بتوانید از پاوربانکی که تهیه میکنید بهترین استفاده را داشته باشید و در بلند هم بتوانید از ان استفاده کنید، که درادامه این مقاله به ان خواهیم رسید.
انتخاب ظرفیت مناسب
انتخاب ظرفیت مناسب با گوشی شما در تکرار دفعات شارژ شما بسیار کمک میکند، به عنوان مثال اگر شما یک پاوربانک 10 هزار میلی آمپری را انتخاب کنید بطور متوسط میتوانید گوشی خود را 1 الی 1.5 بار شارژ کنید ( این عدد بطور متوسط در بین ظرفیت باتری های گوشی های روز بازار بدست امده ).
اما نکته ای مهم وجود دارد که وقتی شما یک پاوربانک 10 هزار میلی آمپری را انتخاب میکنید، مقدار ظرفیت واقعی و اسمی ان متفاوت است، یعنی به نسبت کیفیت و برندی که پاوربانک ها دارند بین 60 تا 90 درصد آن مقداری که نوشته شده است را به شما برای شارژ تحویل میدهد.
پاوربانک های شیائومی، بیسوس، مک دودو و… دارای کیفیت قابل قبولی هستند و تقریبا بین 80-90 درصدِ مقدار ظرفیت اسمی به شما ظرفیت واقعی میدهند که بسیار عالی است و شما میتوانید به نسبت ظرفیت باتری گوشی خود آن را تهیه کنید. اگر نمیدانید ظرفیت باتری شما چقدر است، میتوانید در بخش کامنت ها، مدل گوشی خود را برای ما بنویسید تا به شما مقدار دقیق آن اعلام شود.
پشتیبانی از فست شارژ
شارژ شدن سریع گوشی از مهمترین ویژگی هایی است که جدیدا اکثر گوشی ها از آن پشتیبانی میکنند و این برای مواقعی است که شما سریعا به گوشی نیاز دارید. بعضی از پاوربانک ها هم از فناوری شارژ سریع شرکت ها مثل Power Delivery و Quick Charge مانند انکر، شیائومی و بیسوس پشتیبانی میکنند اما بعضی از شرکت ها قدم را کمی فراتر گذاشته اند و پاوربانکی تولید کرده اند تا بتواند از تمامی تکنولوژی های شارژ سریع پشتیبانی کند.
انواع فست شارژ ها معمولا بر روی بسته بندی پاوربانک حک میشوند که از 15 واتی شروع میشود 18 واتی و 67 واتی را شامل میشود که میتواند گوشی هایی که از این فناوری پشتیبانی میکنند را سریع شارژ کند.
و همچنین خودتان نیز میتوانید بطور نسبی مقدار توان خروجی پاوربانک را از بخش پشت جعبه بخوانید و متوجه شوید، در مقابل نوشته output که نشانگر مقدار خروجی پاوربانک است، با ضرب ولتاز در آمپری که نوشته است، میتوانید مقدار توان خروجی را پیدا کرده و بدست بیاورید.
ابعاد مناسب
سومین مورد مهم در خرید یک پاوربانک خوب، توجه به ابعاد آن است. اگر معمولا داخل ماشین هستید یا برای جا به جایی زیاد مجبور نیستید تا از وسائل خود مراقبت کنید، یک پاوربانک با ابعاد معمولا میتوانید تهیه کنید و بدون مشکل از آن استفاده کنید. اما اگر اهل تفریح و سفر هستید یا بر روی موتور بیشتر از پاوربانک استفاده میکنید، بهتر است از پاوربانکی با ابعاد کوچک استفاده کنید.
انتخاب ابعاد درست و صحیح پاوربانک باعث میشود در جا به جایی ها دیگر مشکلی برای پاوربانک پیش نیاید و همچنین بتوانید پاوربانک را بطور کاملا ساده داخل جیب قرار دهید و باخیال راحت، گوشی خود را شارز کنید.
کلیپ راهنمای کامل خرید پاوربانک رو میتونید تماشا کنید