شرکت اپل با توجه به افزایش تعداد کاربران این گجت و محبوبیت آن، اقدام به آپدیت مداوم نسخه های WatchOS می نماید. در واقع واچ او اس، سیستم عامل نصب شده روی اپل واچ می باشد که هر نسخه از آن دارای ویژگی های جذاب مخصوص خود هستند.
نحوه آپدیت اپل واچ با استفاده از گوشی، به این صورت است که باید از برنامه مخصوص واچ استفاده کرده و از بخش تنظیمات، آخرین به روز رسانی را نصب کنید. اگر نمی خواهید از گوشی برای این کار استفاده کنید یا دسترسی به اپ واچ ندارید، می توانید از تنظیمات خود ساعت استفاده کرده و آپدیت را انجام دهید. در کنار آپدیت ساعت که برای افزایش امنیت و سرعت گجت ضروری می باشد، شما می توانید ظاهر ساعت خود را نیز به روز کنید و جزییاتی مانند بند ساعت را مطابق با سلیقه خود تغییر دهید که برای این کار می توانید پس از اطلاع از قیمت بند اپل واچ نسبت به تهیه آن اقدام نمایید.
نکات لازم پیش از بروزرسانی اپل واچ
نحوه آپديت اپل واچ به گونه ای است که باید از قبل یکسری اقدامات را انجام دهید تا فرآیند بروزرسانی به درستی صورت بگیرد و اختلالی در این حین ایجاد نشود. یکی از مهم ترین نکاتی که پیش از انجام بروزرسانی باید رعایت کنید، شارژ نمودن اپل واچ است زیرا فرایند بروزرسانی نسبتا زمان بر است و از این رو بهتر است که پیش از شروع، گجت هوشمند شما حداقل 50 درصد شارژ داشته باشد.
دقت داشته باشید هنگام به روزرسانی، گوشی و ساعت باید در کنار یکدیگر قرار گرفته باشند و نسخه ios گوشی نیز بروز باشد. علاوه بر این، نکته مهم دیگری که وجود دارد این است که گوشی همراهی که اپل واچ به آن متصل شده است باید به اینترنت پر سرعت متصل باشد تا در فرایند بروزرسانی اختلالی ایجاد نشود.
آموزش آپدیت اپل واچ با گوشی
به منظور آپدیت اپل واچ به ترتیب مراحل زیر را طی کنید و از درستی روند آن ها اطمینان حاصل نمایید:
- روی موبایل آیفون خود برنامه Watch را بیابید و روی آن کلیک کنید. برنامه های مختلفی برای اتصال اپل واچ و گوشی وجود دارند که باید بهترین برنامه برای اپل واچ را روی گوشی خود نصب داشته باشید.
- در این برنامه به سراغ تب My Watch بروید و روی گزینه General کلیک نمایید.
- در صفحه جدید باز شده روی گزینه Software Update کلیک کنید.
- در این مرحله حتما چک کنید که تیک گزینه Automatic Updates فعال باشد.
با انجام دادن مراحل بالا اپل واچ شما به طور خودکار بروزرسانی می شود و پس از آن می توانید از نسخه جدید واچ او اس لذت ببرید.
آموزش آپدیت اپل واچ بدون گوشی
یکی دیگر از روش های آپدیت اپل واچ که می توانید استفاده کنید، آپدیت بدون نیاز به گوشی همراه است. برای استفاده از این روش که بسیار راحت تر و در دسترس تر می باشد، مراحل زیر را دنبال کنید:
- روی صفحه نمایش اپل واچ خود به دنبال تنظیمات بگردید و روی آن کلیک کنید.
- در منوی باز شده به دنبال دکمه General باشید و پس از یافتن آن روی Software Updates کلیک کنید.
- در صفحه باز شده شاهد نسخه جدید واچ او اس هستید و می توانید پس از انتخاب آن روی Install کلیک کنید.
سرعت بخشیدن به روند بروزرسانی اپل واچ
آپدیت اپل واچ در اغلب مواقع نیازمند صرف زمان نسبتا زیادی می باشد و از این رو ممکن است کاربران این گجت از طولانی شدن روند آپدیت، آزار ببینند. برای اینکه از شر این مشکل رهایی یابید چندین روش وجود دارد. در صورتی که اینترنت شما ضعیف باشد، بروزرسانی واچ او اس به کندی انجام می شود و پس از نصب نیز با مشکلات فراوانی روبرو خواهید شد.
همچنین مدل اپل واچ و سال عرضه آن نیز تاثیر به سزایی روی سرعت بروزرسانی دارد. نسخه های قدیمی تر اپل واچ، دارای تراشه های کند و ضعیفی هستند که از این رو برای بروزرسانی آن ها باید زمان نسبتا طولانی را صرف کنید. به طور کلی به دلیل اینکه روند بروزرسانی زمان بر می باشد؛ بهتر است این فرآیند را زمانی انجام دهید که نیازی به اپل واچ خود ندارید. معمولا شب ها و هنگام خواب به علت سرعت بالای اینترنت و عدم نیاز به ساعت هوشمند، بهترین زمان برای بروزرسانی WatchOS است.
بررسی مشکلات احتمالی در هنگام آپدیت اپل واچ
گاهی اوقات هنگام بروز رسانی و نصب نسخه جدید واچ او اس متوجه می شوید که امکان نصب بر روی اپل واچ شما وجود ندارد. در چنین شرایطی مواردی که در زیر ذکر شده مانع از نصب نسخه جدید می شود و باید سعی کنید آنها را برطرف نمایید:
- نداشتن حافظه و فضای کافی مانع از دانلود و نصب نسخه جدید واچ او اس می شود؛ بنابراین سعی کنید برنامه هایی که به آنها نیاز ندارید را حذف کنید.
- اپل واچ را به شارژر متصل کنید و فرایند نصب را ادامه دهید؛ کم بودن شارژ، اجازه نصب نسخه جدید را نمی دهد.
- به اتصالات اپل واچ و آیفون دقت نمایید. حتما توجه شود که اپل واچ و آیفون به یک وای فای یکسان و پر سرعت متصل باشند.
- اقدام به ری استارت نمودن اپل واچ کنید؛ به این منظور از دکمه Power Off که روی ساعت است استفاده کنید و آن را خاموش و روشن نمایید.
- اپل واچ و آیفون را Unpair کنید. یکبار سعی کنید اتصال بین اپل واچ و آیفون را کاملا قطع کنید و مجددا اقدام به وصل کردن آن نمایید.
ساعت هوشمند خود را هر دو ماه بروزرسانی کنید
کمپانی اپل هرگاه مشاهده کند در نسخه موجود واچ او اس مشکلاتی وجود دارد یا نیاز به یک آپشن جدید است، اقدام به عرضه و معرفی یک آپدیت برای محصول اپل واچ خود می کند. برای ارائه نسخه های جدید WatchOS زمان مشخصی تعیین نشده و ممکن است این آپدیت ها در زمان های مختلفی عرضه شود. اما به طور کلی طبق تجربه و مشاهدات چندین ساله در این حوزه، دیده شده است که به طور میانگین هر دو ماه یکبار نسخه جدیدی از واچ او اس منتشر می شود.
مزیت آپدیت اپل واچ به نسخه جدید
کمپانی اپل به این دلیل اقدام به عرضه نسخه جدید واچ او اس می کند تا کاربران بتوانند از مزیت های بیشتر و جدید این سیستم عامل بهره ببرند. به عنوان مثال در آخرین نسخه منتشر شده از واچ او اس تغییرات مثبتی در جهت افزایش عمر باتری صورت گرفته است و بر این اساس میزان شارژ کمتری هنگام فعالیت هایی همچون دویدن، پیاده روی و… مصرف می شود. در بروزرسانی های جدید، شاهد این هستیم که اپل واچ به مدل های ios بیشتری متصل می شود.
سخن پایانی
در هر نسخه جدیدی که از اپل واچ منتشر می شود، شاهد آپشن ها و مزایای بیشتری هستیم که به بهبود تجربه کابری کمک زیادی می کند و همچنین مشکلات نسخه های قبل خود را نیز اصلاح می کند. آپدیت اپل واچ به چندین روش انجام می شود. روش اول آپدیت به وسیله اپ مخصوص واچ در گوشی تلفن همراه انجام می شود؛ اما در روش دوم که راه حل مناسب تری است، آپدیت بدون استفاده از تلفن همراه و به کمک تنظیمات ساعت انجام می شود که نسبت به روش اول آسان تر و سریع تر است.
در نهایت می توانید با مراجعه به فروشگاه آنلاین کوشا جانبی، اکسسوری های مناسب ساعت هوشمند خود را از با بالاترین کیفیت، در کنار قیمت مناسب تهیه نمایید. این لوازم جانبی می تواند از آسیب دیدن ساعت هوشمند شما جلوگیری نماید.